|
QkiZ
|
 |
« : Marzec 01, 2010, 01:42:14 » |
|
Trzeba ustalić kolejny termin spotkania, bo już kupę czasu minęło, a nie ma jeszcze konkretów. Ja proponuje najbliższy weekend.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 01, 2010, 04:45:39 wysłane przez QkiZ »
|
|
|
|
|
NIKIM
Świeżak
|
 |
« Odpowiedz #1 : Marzec 01, 2010, 10:57:09 » |
|
witam !! no mi jak najbardziej pasuje pozdrawiam , nikim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Piotr Misiurek
Świeżak
|
 |
« Odpowiedz #2 : Marzec 03, 2010, 12:41:08 » |
|
Mi ten weekend się nie widzi, za wcześnie, za krótki czas aby info się rozeszło, tym bardziej że najpierw musi być potwierdzone przez Marka czy sala jest. No i tematów za bardzo nie ma.
Ja bym widział spotkanie za jakieś 2-3 tygodnie. A jako jeden z tematów bym widział multimedia, zgrywania ekranu plus podłączenia do tego audio i rysowanie na ekranie jak eksperci po meczach piłkarskich. Też bym tak chciał, ciekawe czy się da. Można by rozkminić i się pobawić
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marek
Świeżak
|
 |
« Odpowiedz #3 : Marzec 03, 2010, 06:38:06 » |
|
Wskakuje na nowe forum. Co do spotkania to zgadzam się z Piotrkiem. Dajmy więcej czasu na rozejście infa o zlocie. Ale nie znaczy to że odmawiam najbliższej soboty.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
QkiZ
|
 |
« Odpowiedz #4 : Marzec 03, 2010, 11:40:56 » |
|
Ja bym widział spotkanie za jakieś 2-3 tygodnie. A jako jeden z tematów bym widział multimedia, zgrywania ekranu plus podłączenia do tego audio i rysowanie na ekranie jak eksperci po meczach piłkarskich. Też bym tak chciał, ciekawe czy się da. Można by rozkminić i się pobawić Podoba mi się temat. Biorąc jeszcze pomysły, które pisaliśmy jeszcze na wcześniejszym forum wychodzą następujące tematy: - szerokopojęte multimedia - zgrywania ekranu plus podłączenia do tego audio i rysowanie na ekranie jak eksperci po meczach piłkarskich- sieć pomiędzy maszyną wirtualną, a rzeczywistą w celu testowania rozwiązań sieciowych - pomoc z OpenOffice Ale nie znaczy to że odmawiam najbliższej soboty. To może zróbmy taki mini zlocik, nieoficjalny?
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 03, 2010, 11:44:04 wysłane przez QkiZ »
|
|
|
|
|
stefan
Świeżak
|
 |
« Odpowiedz #5 : Marzec 03, 2010, 05:19:38 » |
|
witam wszystkich. co do problemów z zalogowaniem na ipulawy... sama prawda.
o ile pamiętam, tematy tematami a w 'międzyczasie' pojawiały się nieraz nowe zagadnienia. takie nieoficjalne spotkanie to pomysł całkiem niezły
mi najbliższa sobota nie całkiem pasuje ale ostatnio mnie nie było i też jakoś to było
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 03, 2010, 05:24:50 wysłane przez stefan »
|
|
|
|
|
|
QkiZ
|
 |
« Odpowiedz #6 : Marzec 03, 2010, 07:33:43 » |
|
No można by się spotkać, tak na fristajlu i tematy sobie na bieżąco wymyśleć. Zawsze się coś znajdzie. To już ostateczne słowo będzie należeć do Marka czy da radę w tą sobotę.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marek
Świeżak
|
 |
« Odpowiedz #7 : Marzec 06, 2010, 05:52:40 » |
|
Przepraszam Panowie. Miałem kłopoty z samochodem i dotarłem do szkoły dopiero ok. 15.20. Nikogo nie zastałem ale jeśli ktoś czekał to serdecznie przepraszam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
QkiZ
|
 |
« Odpowiedz #8 : Marzec 08, 2010, 12:27:57 » |
|
Ok. To kiedy ustalamy termin?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marek
Świeżak
|
 |
« Odpowiedz #9 : Marzec 09, 2010, 06:55:28 » |
|
Co myślicie o 20 marca - tradycyjnie sobota od 15.00 ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NIKIM
Świeżak
|
 |
« Odpowiedz #10 : Marzec 09, 2010, 03:10:42 » |
|
okejka  mi pasuje .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
QkiZ
|
 |
« Odpowiedz #11 : Marzec 09, 2010, 10:21:28 » |
|
Mnie też pasuje. Poczekajmy jak reszta i dajemy oficjalne info.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Piotr Misiurek
Świeżak
|
 |
« Odpowiedz #12 : Marzec 10, 2010, 11:32:16 » |
|
Na dzień dzisiejszy 20 może być i dla mnie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
QkiZ
|
 |
« Odpowiedz #13 : Marzec 10, 2010, 01:54:28 » |
|
Czyli poczekamy jeszcze kilka dni, jak nikt nie złoży weto to dajemy oficjalne info.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marek
Świeżak
|
 |
« Odpowiedz #14 : Marzec 11, 2010, 09:06:17 » |
|
Stukając od niechcenia na necie przypadkiem znalazłem stronę http://superubuntu.linuxfreedom.comNie znam tego a osobiście wolę dystrybucje pochodne Red Hat. Ale są u nas fanatycy Ubuntu. Może wypróbujemy?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|